Reviews Autorijschool John Kroos

Goede en fijne lessen

Rated 5,0 out of 5

Veel leuke en goede lessen gehad. Veel vertrouwen gekregen en veel humor tussendoor in de lessen.

Heel erg bedankt !

Pien Takkenkamp

In 1 x geslaagd!!!

Rated 5,0 out of 5

Super rijschool zeker een aanrader rustig man vriendelijke man houd van geintje en hij geeft super toffe lessen bedankt john groetjes Dennis.M

Dennis michielsen

Heel leuk!

Rated 4,0 out of 5

Ontzettend bedankt voor de fijne en leerzame lessen, ik heb er veel aan gehad en zeker aan het feit dat je altijd rustig bleef naast me.

Nogmaals erg bedankt!

Tot dan!

Mandy Booltink

Heel fijne en gezellige lessen

Rated 4,0 out of 5

Ik vond het fijn om bij jou in de auto te zitten. Ik vond het heel gezellig en bedankt voor wat ik allemaal heb mogen leren.

Ik ben nog steeds heel blij dat ik het heb gehaald.

Ajuu 👋🏻👋🏻 goed goan😁

Tess van Uum

Top rijschool!

Rated 5,0 out of 5

Zoekend naar een rijschool, kwam ik John zijn rijschool tegen. Mega tevreden over de fijne, serieuze maar vaak ook hele gezellige lessen! Erg geïnteresseerd en ook geduldig als het even niet lukte. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan!

John je bent een topper! 🥇

Evi Menkhorst

John is een topper!

Rated 5,0 out of 5

John is echt een hele fijne rijinstructeur, hij legt alles goed en fijn uit en als het nodig is dezelfde uitleg 10 keer, hij kan serieus zijn als het moet maar hij is ook altijd in voor een grapje. Mijn praktijkexamen was snel ingepland, wat fijn was omdat je dan echt ergens naar toe kan werken. Wat ik ook heel fijn vond van John is dat hij me de laatste week voor mijn examen elke dag 2 uur heeft laten rijden waardoor ik veel zelfverzekerder achter het stuur zat tijdens mijn examen.

John heel erg bedankt, je bent een topper! 🫶🏼

Sarissa Homminga

Aanrader

Rated 5,0 out of 5

Wat een fijne rijschool! De begeleiding van John is rustig en duidelijk. Hij geeft opbouwende feedback en benadrukt daarbij ook altijd wat er al goed gaat. Hierdoor ging ik na elke rijles de auto uit met een kleine succeservaring. Daarnaast is er ook altijd ruimte voor een gezellig praatje tijdens de lessen.

Bedankt voor alles John!!

Jaelah Verburg